Usluge

Prodaja

Ulažemo u poboljšanje poslovnih procesa i kontinuiranu edukaciju naših zaposlenika kako bismo održali povjerenje kupaca i reputaciju Ligula Pharme kao pouzdanog partnera.  Kako bismo odgovorili na sve Vaše potrebe i zahtjeve, osiguravamo tim stručnjaka specijaliziran za suradnju s bolnicama. Neprestano pratimo i implementiramo nove tehnologije i visoke standarde kojima omogućujemo unaprjeđenje svakodnevnog poslovanja.

Regulatorne usluge

Pružamo cjeloviti paket regulatornih usluga – Pojednostavite regulatorni proces od ideje do tržišta. Umjesto da koristite usluge različitih pružatelja, jednostavnije je imati sve na jednom mjestu. Validiranim postupcima umanjite mogućnost rizika za pacijente i spriječite pogreške, ali ćete uštedjeti vrijeme i troškove, te osigurati ispostavu brzih usluga visoke kvalitete.

Distribucija

Naše međunarodno iskustvo u distribuciji temelj je sustava koji zadovoljava i najzahtjevnije uvjete. Distribuciju temperaturno osjetljivih lijekova vršimo uz logističke partnere s vozilima opremljenim za temperaturno osjetljive lijekove s mogućnošću ispisa vrijednosti temperature za od polazišta do odredišta ili certificiranim transportnim kutijama s temperaturnim usb loggerom.

Hrvatski